Jeg kommer ikke fra et hjem med klaver og jeg er vokset op i et højhus lavet i beton, men jeg kommer fra et hjem, hvor min kreativitet altid er blevet opmuntret og derfor også har vokset sig større og større gennem hele mit liv.

Jeg er skuespiller fordi jeg elsker at fortælle historier, fordi jeg elsker at indgå i skabende og kreative processer og fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. For mig er scenekunsten den ultimative legeplads og en platform, hvor der både er plads til underfundigheder, temperament, sårbarhed, et blik på verden og ikke mindst store og små budskaber.

Jeg er multietnisk og har rødder i flere dele af verden. Min farfar var egyptisk nubier og på hans side af familien er jeg blevet beriget med aner fra både Mellemøsten og Afrika. Derfra har jeg min egyptiske tå, mine grønne øjne og min glød. Min oldemor var italiener, hendes datter blev franskmand og min far blev lidt af det hele.

Min mor er viking – rød, hvid og temperamentsfuld. Og fra hendes side af familien er jeg blevet tildelt både danske og svenske rødder – og mit temperament.

Jeg er uddannet på den Statslige Svenske Scenekunstskole i Malmø (Teaterhögskolan i Malmö) i juni 2017. “Hvorfor der?”spørger mange mig ofte om. Det korte svar er: det var der jeg skulle gå, og netop der, hvor jeg blev uddannet til at være en selvstændig, analytisk og skabende skuespiller – og som bonus kan jeg jo spille på både dansk og svensk nu.

Hvem er jeg så? Jeg er alt det ovenstående og alt det som hverken handler om forfædre, beton eller etnicitet: fritidshjemsbarn, indfødt århusianer, ildsjæl, ordjonglør, nysgerrig, legebarn, nørd, livsnyder og humanist. Nå ja, og så selvfølgelig SKUESPILLER.